Apa caldă și căldura, oprite în nord-estul Timișoarei, inclusiv la Spitalul „Victor...

Apa caldă și căldura, oprite în nord-estul Timișoarei, inclusiv la Spitalul „Victor Babeș”

0
DISTRIBUIȚI

Societatea Colterm a anunțat că, „în vederea executării de lucrări aferente proiectului «Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II», suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii (aceasta din urmă suprapunându-se cu oprirea programată între orele 8-19 în municipiu), în data de 27 octombrie 2022, de la ora 07:30 până la ora 21:30, la următoarele puncte termice: 20, 71, 72, 73, 74, 74A, 75, Institutul de Boli Cardiovasculare și la punctele proprii ale Aquatim, STPT și Spitalul «Victor Babeș».

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Baader, Drăgășani, Golescu, Infrățirii, Take Ionescu, Virtuții, Tapia, Dorobanților, Lugojului, Renașterii, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, Basel, Geneva, Lorena, Samuel Micu, Zurich, M.


Kogălniceanu, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrării cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a comunicat societatea de termoficare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.