Bărbat reținut pentru viol, la Timișoara. Și-a atacat victima pe malul Begăi...

Bărbat reținut pentru viol, la Timișoara. Și-a atacat victima pe malul Begăi UPDATE Decizia magistraților

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut astăzi un bărbat în vârstă de 36 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

„În fapt, la data de 5 octombrie 2022, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 21:40, în timp ce se deplasa pe Splaiul Nistrului din municipiu, un bărbat necunoscut ar fi agresat-o sexual.


În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 15 octombrie, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au depistat în municipiu un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. În urma probatoriului instrumentat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș, în cursul acestei zile urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE Judecătoria Timișoara a dispus față de bărbatul de 36 de ani măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.