Lipsa stadionului în Timiş: CSC Dumbrăviţa va juca şi meciul de Cupă...

Lipsa stadionului în Timiş: CSC Dumbrăviţa va juca şi meciul de Cupă cu CFR Cluj în deplasare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa / Facebook

Lipsa unei arene (deschise) cu nocturnă omologată pentru competiţiile importante în judeţul Timiş îi privează pe microbiştii din zonă de încă un eveniment notabil.


CSC Dumbrăviţa a fost programată să dispute şi cel de-al doilea meci din grupa C a Cupei României, cel cu CFR Cluj, pe terenul adversarei.

După Rapid Bucureşti, nici campioana României nu vine în judeţul Timiş. Revelaţia din vestul ţării, calificată în grupele competiţiei (în premieră în acest format), nu poate aduce astfel acasă niciuna dintre cele două grupări din Superligă pe care le are ca şi colege de grupă. Dumbrăviţa trebuia să fie gazdă în ambele jocuri. Partidele au atras interesul televiziunilor iar ora de disputare în această perioadă a anului impunea folosirea unui stadion cu nocturnă. Construcţie de care întreg Banatul românesc duce lipsă din luna martie, când autorităţile judeţene au decis închiderea stadionului „Dan Păltinişanu” după acel Politehnica – Petrolul (0-3) decis la masa verde pentru că becurile instalaţiei au cedat în două rânduri. În loc de reparare şi punerea la dispoziţie a stadionului, CJT a invocat „motive de siguranţă” pentru a pune lacătul definitiv în ceea ce priveşte competiţiile.

FRF a programat jocul CSC Dumbrăviţa – CFR Cluj joi, 10 noiembrie, de la ora 18.15, pe arena ardelenilor „Dr. Constantin Rădulescu”, din cartierul clujean Gruia.

Primul meci din grupe cu alb-verzii organizatori s-a disputat pe noul Giuleşti. Un Dumbrăviţa – Rapid 1-4, timişenii deschizând surprinzător scorul. În fine, al treilea meci din această fază a Cupei României va fi disputat de elevii lui Cosmin Stan în deplasare cu CSM Alexandria (L3), undeva în jurul datei de 7 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.