Razie de noapte a forțelor de ordine într-o localitate din Timiș. Amenzi...

Razie de noapte a forțelor de ordine într-o localitate din Timiș. Amenzi de zeci de mii de lei în doar câteva ore

0
DISTRIBUIȚI

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 22:00 – 04:00, polițiștii Municipiului Lugoj împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Timiş, au desfășurat o acțiune cu efective mărite în municipiul Lugoj, „în vederea prevenirii şi combaterii faptelor comise cu violență în zona barurilor/cluburilor, consumului ilicit de droguri, asigurării unui climat de ordine şi siguranță publică în zonele cu risc criminogen, precum şi pentru întărirea climatului de siguranţă rutieră”.

Astfel, au fost legitimate peste 100 de persoane, controlate 12 societăți comerciale și 40 de autovehicule și au fost efectuate 20 de testări cu aparatul etilotest.


În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totala de 28.535 de lei.

„Din acestea, 13 sancțiuni, în valoare de 3.335 de lei, au fost aplicate conform O.U.G nr. 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere și șapte sancțiuni, în valoare de 5.500 de lei, conform Legii nr. 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, au fost aplicate cinci sancțiuni, în valoare de 15.200 de lei, pentru consumul de tutun în locuri nedestinate acestei activități, conform Legii nr. 349/2002, privind prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun și o sancțiune, în valoare de 4.000 de lei, conform O.U.G. nr. 34/2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere (pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului) și au constatat trei infracțiuni la regimul rutier.

Totodată, față de o societate comercială situată pe strada Nicolae Bălcescu din Lugoj s-a dispus măsura complementară a suspendării activității pentru o perioadă de 30 de zile, pentru vânzarea în mod repetat de băuturi alcoolice minorilor. De asemenea, au fost controlați șase agenți de pază, nefiind constatate nereguli.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.