Razie în Timișoara și împrejurimi. Zeci de localuri și peste 1.000 de...

Razie în Timișoara și împrejurimi. Zeci de localuri și peste 1.000 de autovehicule controlate în doar câteva ore

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Municipiului Timișoara au desfășurat în seara zilei de vineri și în primele ore ale zilei de sâmbătă o acțiune cu efective mărite, împreună cu jandarmii și reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare Timiș, care a avut drept scop „asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea vizibilității și autorității polițienești, precum și prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională”.

Acțiunea s-a desfășurat în două etape, atât în mediul urban cât și în cel rural, cu precădere în comunele limitrofe municipiului Timișoara.

„Au fost controlate 52 de localuri publice și săli de jocuri de noroc, dar și 28 de alte societăți comerciale și spații de cazare, în 18 situații fiind acționat butonul de panică în vederea testării timpului de reacție al echipelor de intervenție din cadrul societăților de pază specializate, nefiind constatate nereguli.


Astfel, au fost legitimate 1.462 de persoane, controlate 1.076 de autovehicule, efectuate 382 de testări cu aparatul etilotest și 28 de testări cu aparatul Drugtest. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 187 de sancțiuni contravenționale, în valoare totala de 63.337 de lei. Din acestea, 180 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere și șapte sancțiuni conform Legii 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Timiș.

De asemenea, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, nouă permise de conducere (două pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și șapte pentru altele abateri), fiind totodată retrase șapte certificate de înmatriculare și constatate șase infracțiuni la regimul rutier.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.