„Leii din Banat” au câştigat primul meci de Cupă de la Mediaş....

„Leii din Banat” au câştigat primul meci de Cupă de la Mediaş. SCM Timişoara a învins-o pe CSM Târgu Jiu

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a învins-o pe CSM Tg. Jiu în primul ei meci în cadrul grupei E a Cupei României. Gorjenii au fost depăşiţi cu 80-72 ieri seară iar „leii” vor mai juca şi cu organizatoarea de la Mediaş – CSU Sibiu – deseară.

Timişorenii au până acum 4 din 4 victorii în duelurile oficiale ale noului sezon. După victoriile din Alpe Adria Cup şi LNB, a venit şi cea din Cupă.


18-17, 26-19, 16-19, respectiv 20-17 au fost rezultatele pe sferturi cu oltenii.

Nikola Gajic a fost coşgheterul întâlnirii, cu 29 de puncte marcate pentru timişoreni. Mirkovic 16 pt., Kesar 12, Lazar 10, E. Petrescu 8, Djokovic 3 şi McClellan 2, au fost ceilalţi realizatori ai „leilor”. Shamiel Stevenson, cu 27 de puncte, a fost principalul marcator al celor de la CSM.

„Pentru mine nu a fost mai greu decât m-am așteptat, pentru că am văzut ieri că echipa din Târgu Jiu este una capabilă. În primul ei meci de la acest turneu, CSM Târgu Jiu a pierdut la o diferență care nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren. A venit fără nici o presiune, fără să aibă un obiectiv cum ar fi calificarea și era clar raportat la lotul pe care îl are că nu vom avea un meci ușor. Am putut să reacționăm mai bine în unele situații, însă singurul lucru care contează în acest moment este calificarea. Este un turneu de calificare și nu avem prea mult timp la dispoziție să ne gândim la ce a fost cu acest meci, pentru că mâine ne așteaptă altul. Nu are nici o relevanță faptul că în presezon am învins echipa din Sibiu. Presezonul nu se poate compara niciodată cu un meci oficial”, a declarat Dragan Petricevic, tehnicianul „leilor”.

Jocul 2 de la Mediaş va fi în această seară cu CSU Sibiu, de la ora 19.00 (FRB TV – YouTube). Conform sistemului competitional, în faza superioara se califica câștigătoarele celor 6 grupe de câte trei echipe, precum si cele mai bune două ocupante ale locurilor secunde din grupe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.