Securitatea cibernetică a companiilor, în discuție la CCIA Timiș

Securitatea cibernetică a companiilor, în discuție la CCIA Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită companiile timișene la workshop-ul cu tema: Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați valoarea.

Evenimentul are loc în data de 1 noiembrie 2022, cu începere de la ora 10, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Dan Shomon, acționarul Cyber Level Ins, și consultanții Virgil Tiran și Petre Rainof – experți în protecția și asigurarea securității cibernetice vor prezenta ultimele noutăți în domeniu.

Totodată, companiile participante vor putea aplica pentru o poliță de asigurare de securitate cibernetică, de probă, gratuită, oferită de compania Cyber Level Ins. Mai multe detalii despre Cyber Level Ins și oferta sa pentru companiile românești este disponibilă la adresa: https://cyberlevins.com/ro/cyber-umbrella.

Informații suplimentare și confirmarea participării la tel. 0729 611 051, e-mail: mtomescu@cciat.ro.

Termen de înregistrare: vineri, 28 octombrie.


Participarea este gratuită.

Background info
Dan Shomon este fostul manager de campanie și director politic pentru fostul președinte al SUA, Barack Obama. Shomon este în prezent proprietarul Dan Shomon Inc. în America și, de asemenea, unul dintre proprietarii Cyber Level Ins, o companie de brokeraj de asigurări care desfășoară afaceri în România și în toată Europa. Dl. Shomon este consultant în relații guvernamentale care reprezintă multe companii importante din Fortune 500, inclusiv Pfizer, Motorola Solutions, Adobe și CA Technology/Broadcom. Dl. Shomon a obținut o diplomă de licență de la Universitatea Georgetown din Washington, D.C. și o diplomă de master de la Universitatea din Illinois.

Virgil Tiran este, de asemenea, consultant pentru Cyber Level Ins și este un antreprenor american de afaceri de mare succes. Născut și crescut în Arad, România, domnul Tiran a emigrat în Statele Unite și și-a construit un imperiu de dezvoltare imobiliară de succes care, inclusiv, a supravegheat construcția a peste 3.500 de unități de locuințe. Este fostul președinte al Clubului de Afaceri Român din Chicago, o bancă importantă, iar în prezent este proprietarul a două companii de sănătate de succes.

Petre Rainof este consultant pentru Cyber Level Ins și funcția sa este Marketing Manager responsabil de biroul companiei din București. A obținut o diplomă de master la Universitatea din Sofia în Jurnalism și la Universitatea de Drept din București. A deținut funcția de Director de Marketing și Comunicare pentru una dintre marile companii energetice și Director General pentru cea mai mare companie de stat în administrarea imobiliară din România. De asemenea, în calitate de fost membru al Consiliului de Administrație și Director General, ajută companiile să își dezvolte proiectele de afaceri în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.