Tensiunea crește în PNL Timiș în așteptarea rezultatelor unui sondaj făcut de...

Tensiunea crește în PNL Timiș în așteptarea rezultatelor unui sondaj făcut de București. Cine l-ar putea înlocui pe Alin Nica la șefia filialei

5
DISTRIBUIȚI

Tensiunile cresc de la o zi la alta în filiala Timiș a PNL, altă dată una dintre cele mai puternice din țară.


Atât tabără contestatarilor președintelui filialei, președintele CJ Timiș, Alin Nica, și a secretarului general al filialei, Dănuț Groza, cât și cei din conducere așteaptă rezultatele unui sondaj care este realizat de conducerea centrală a partidului.

Surse din cadrul PNL Timiș au declarat pentru PRESSALERT.ro că în urma discuțiilor purtate la București s-a stabilit să nu se ia nicio decizie până nu va exista radiografia momentului și nu se va afla cum stă PNL în opțiunile de vot ale timișenilor. Conducerea partidului a stabilit că ultimele zece filiale, care vor avea cele mai slabe rezultate, vor rămâne fără actualele conduceri. De asemenea, în filialele care vor avea rezultate slabe în sondaje și unde sunt probleme în filiale, cum este și cazul Timișului, se vor lua măsuri similare.

Există patru nume din afara PNL Timiș vehiculate pentru preluarea conducerii interimare a filialei – Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi, Marcel Vela sau Vasile Blaga.

5 COMENTARII

  1. D-le Alin Nica, cineva te atentiona: sa indepartati baronul din Sandra. Acel baron a smecherit(tradat) pe mai toti „marii politicieni) Bojin, Sarbu, Ponta, Robu, Nicu Paul, Basescu, Orban, Catu, etc. si pe alegatorii din Sandra.
    Numai curtea de conturi si alte institutii competente, pot verifica banii tocati de acest smecher, din bugetul comunei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.