Timpul de așteptare pentru proba practică a examenului auto, redus la jumătate...

Timpul de așteptare pentru proba practică a examenului auto, redus la jumătate în Timiș, de la începutul anului până acum

0
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu, se laudă cu reducerea timpilor de așteptare pentru problele practice și scrise ale examenului pentru permisul de conducere.


Acesta anunță și alte schimbări menite să îmbunătățească experiența celor care doresc să obțină dreptul de a conduce pe drumurile din România.

„În luna februarie, după investirea în funcția de prefect, Timişul era pe penultimul loc în țară ca timp de aşteptare pentru proba practică a examenului auto. Am redus la jumătate timpul, de la 107 la 56 de zile. Tot nu e bine, dar e un progres. În plus, vom angaja în perioada următoare încă 10 agenți de poliție suplimentari, moment în care lucrurile se vor desfăşura cum ne dorim cu toții. Mai mult, pentru a reduce disconfortul celor examinați, din decembrie vom avea două locuri în oraş de unde se va pleca în proba practică. Iar ca să nu mai aştepte toată ziua până sunt examinați, tot din decembrie vom împărți programul zilnic în două intervale de timp, de la 08:30 şi 11:30”. a transmis Ritivoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.