Un nou eveniment din cadrul seriei „Conferințele de la Timișoara”

Un nou eveniment din cadrul seriei „Conferințele de la Timișoara”

0
DISTRIBUIȚI

Sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș găzduiește în 14 octombrie, de la ora 18:30, conferința „Ispitele puterii. De la Iulius Cezar la Marc Aureliu”, organizată de biblioteca județeană Timiș, și îi are ca invitați pe prof. univ. dr. Adrian Papahagi de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, pe scriitorul Mihail Neamțu, inițiatorul clubului „Marile Cărți”, și pe conf.


univ. dr. Claudiu T. Arieșan, de la Universitatea de Vest din Timișoara.

Evenimentul face parte din cadrul seriei „Conferințele de la Timișoara”, o pledoarie pentru lectură și un mesaj de susținere a proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii, în care prelegerile și dialogurile invitaților vor fi îmbinate cu muzică și artele plastice. Cu acest prilej, va fi lansată și cartea „Geneză și Înviere. Cum citim azi Biblia?”, de Adrian Papahagi și Mihail Neamțu.

Participarea este gratuită. Pentru rezervarea unui loc, cei interesați sunt rugați să se înregistreze folosind formularul https://marilecarti.ro/events/timisoara/. Accesul se face pe baza invitației primite în urma înregistrării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.