Ambasadorul Italiei în România, vizită la Timișoara. Program de colaborare cu CCIAT

Ambasadorul Italiei în România, vizită la Timișoara. Program de colaborare cu CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Excelența Sa domnul Domnul Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei in Romania, împreună cu Vincenzo Tamarindo – secretar I al Ambasadei, Gabriella Navarra – șefa Cancelariei Consulare Italiene la București și Angela Pesavento – consul onorific desemnat al Italiei la Timișoara, au vizitat astăzi Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, pentru a stabili un program de colaborare pentru anul viitor.

Președintele CCIAT, Florica Chiriță, a precizat că Italia are o deschidere foarte mare față de România și mai ales către județul Timiș, care se va concretiza în mai multe evenimente ce vor avea loc anul viitor.


„Noi am propus forumuri internaționale, care sa aiba loc atât în Timișoara cât și în Italia, sub egida Ambasadei Italiene, am propus și o gală care să aibă și o componentă culturală, în cadrul căreia să fie premiate firmele italiene.  Ne bucurăm să avem un consul italian în Timișoara și cu siguranță evenimentele cu mediul de afaceri italian o să se dubleze față de anii trecuți” a adăugat președintele CCIAT.

La rândul său, ambasadorul Italiei a ținut să menționeze, în numele echipei care l-a însoțit, că discuția cu președintele CCIAT a fost una benefică, discuțiile fiind axate pe „oportunitatea de imbunătățire a prezenței economice italiene, inițiativa ambasadei de a aprofunda tema viitorului în ceea ce privește investițiile italiene în România, începând din județul Timiș. Avem o lungă și semnificativă istorie de prezență economică în regiunea aceasta, de creare de valori, producții și servicii, iar acum este momentul să relansăm prezența noastră, să o păstrăm și în viitor și să identificăm ce lucruri putem face în plus, ce putem construi în plus. Ne dorim să adăugăm forță în relațiile dintre România și Italia, să continuăm parteneriatele strategice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.