CJT reia licitația pentru drumul dintre Dumbrăvița și autostrada A1, după ani...

CJT reia licitația pentru drumul dintre Dumbrăvița și autostrada A1, după ani de așteptări

0
DISTRIBUIȚI

Veste bună pentru șoferii care se chinuie de ani de zile pe drumul care leagă autostrada A1 de Timișoara prin Dumbrăvița.


Consiliul Județean a anunțat, astăzi, că a lansat licitația pentru execuția lărgirii la patru benzi a drumului județean 691, pe tronsonul cuprins între benzinăria Socar și A1. Documentația este disponibilă pe SEAP.

Vor fi efectuate lucrări de extindere a drumului la patru benzi, optimizare a racordului la autostradă, cât și de iluminare a sensurilor giratorii și automatizare a trecerii la nivel cu calea ferată. Ofertele pot fi depuse până la data de 28 decembrie 2022. Valoarea contractului este estimată la 75 de milioane de lei.

Se estimează că lucrările vor putea începe în luna martie a anului viitor. Conform proiectului tehnic actualizat, lucrarea ar trebui încheiată în cel mult 6 luni.

În total, investiția pentru acest tronson se ridica la 81 de milioane de lei, din care aproximativ șase milioane au fost deja plătite. Din cele 75 de milioane necesare, o parte reprezintă cheltuieli rezultate din lucrări suplimentare prevăzute în proiectul tehnic actualizat, considerate ca fiind necesare de către specialiștii contractați de administrația județeană. Acestea vor fi asigurate din bugetul județului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.