Cinci titluri naţionale pentru sportivii de la CSU Politehnica Timişoara la Campionatul...

Cinci titluri naţionale pentru sportivii de la CSU Politehnica Timişoara la Campionatul Naţional de înot în bazin scurt

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSU Politehnica Timişoara – Nataţie / Facebook

Campionatele Naționale de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori, în bazin scurt, găzduite la Otopeni în perioada 10-13 noiembrie, au adus clubului CSU Politehnica Timişoara nu mai puţin de 13 medalii, dintre care cinci au fost de aur, pentru titluri naţionale, şase de argint, respectiv două de bronz. Trei dintre medaliile de aur au fost în competiţiile de seniori, acolo unde Emil Dăncăneţ s-a remarcat din plin.

În prima zi de concurs, sportivii de la CSU Politehnica au cucerit patru medalii. Emil Dăncăneț a devenit campion național în proba 200 metri bras la seniori şi tineret. Totodată, timişoreanul a stabilit un nou record naţional la vârsta 18 ani cu timpul său de 2.12.37.

Ştafeta masculină de 4×50 metri liber a luat argintul, în componența: Andrei Șimon, Emil Dăncăneț, Albert Cojanu și Bogdan Checicheş.


În timp ce Daria Humă s-a clasat pe 2 în proba 50 metri bras feminin la tineret.

În a doua zi de concurs s-au adăugat alte patru medalii în panoplia clubului. Emil Dăncăneț a devenit vicecampion național în proba 50 metri bras masculin, atât la seniori, cât şi la tineret, în timp ce Albert Cojanu a fost pe locul 2 în proba 100 metri spate masculin la tineret.

Prima medalie de bronz a venit la Naţionale pentru Lucian Hoțea, în proba de 50 metri bras, la juniori.

Ziua a treia a adus şi mai multe medalii – cinci, astfel: Ștafeta de 4×50 m Mixt Combinat a devenit campioană națională la seniori, în componența: Albert Cojanu, Emil Dăncăneț, Letiția Motoș, Daria Humă; Acelaşi Emil Dăncăneț a luat titlurile în proba de 100 m bras la seniori și tineret; Bogdan Checicheș a cucerit medalia de bronz în proba 200 m fluture masculin, la tineret; Iar Lucian Hoțea a devenit vicecampion național în proba 100 m bras, la juniori.

În fine, ieri, în ultima zi de concurs, în ultima zi a Campionatelor Naționale de Înot în bazin scurt, ștafeta masculină de 4×50 metri mixt a devenit vicecampioana națională. Componența ștafetei: Albert Cojanu, Emil Dăncăneț, Bogdan Checicheș și Andrei Șimon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.