Drumul de mare viteză Lugoj – Drobeta Turnu Severin devine realitate. Grindeanu...

Drumul de mare viteză Lugoj – Drobeta Turnu Severin devine realitate. Grindeanu a anunțat câștigătorii pentru trei loturi

1
DISTRIBUIȚI
Drumul de mare viteză care va lega Lugojul de Filiași devine realitate după ce, ieri, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că au fost desemnați câștigătorii pentru trei din cele patru loturi pentru elaborarea studiilor de fezabilitate.
”O asociere de proiectanți români și italieni a câștigat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate:
1.


Contractul pentru Sectorul Filiași- Drobeta Turnu Severin
Valoare: 19,912 milioane de lei (fără TVA) Termen: 20 de luni de la semnare (din care 18 luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate).
2. Contractul pentru pentru Sectorul Drobeta Turnu Severin – Domașnea
Valoare: 32,850 milioane de lei (fără TVA)
Termen: 28 de luni de la semnare (din care 26 de luni sunt alocate Studiului de fezabilitate).
3. Contractul pentru pentru Sectorul Domașnea- Caransebeș
Valoare: 17,908 milioane de lei (făra TVA) Termen: 24 de luni de la semnare (din care 22 de luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate)”, a scris ministrul.
Ofertantul desemnat câștigător este asocierea Irimat Cons SRL (lider de asociere) – Studio Corona Civil Engineering – Infranova Solutii Tehnice în Construcții SRL. Grindeanu a anunțat că semnarea contractelor va fi posibilă în termen de 10 zile dacă nu vor fi depuse contestații.

1 COMENTARIU

  1. Din câte vad iar rămâne o veriga lipsa, de la capătul actual A6 Lugoj la începutul Dex (sau A6, ce-o fi) e centură Lugoj la 2 benzi, vre-o 4 km, care ar fi cuiul lui Pepelea, ca Holdea-Marginea pe A1 !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.