Mai multe străzi din Timișoara, în continuare fără încălzire și apă caldă....

Mai multe străzi din Timișoara, în continuare fără încălzire și apă caldă. Avariile și problemele tehnice anunțate de Colterm și Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat probleme tehnice în urma lucrărilor efectuate ieri, aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.

Din acest motiv, furnizarea apei calde de consum și a încălzirii nu a fost reluată la PT Romanilor, 10, 10A, 10B, 10C, 10D, Torac, modul Ștefan cel Mare 51-53, ci e de așteptat ca serviciile să fie reluate începând cu ora 23.00.


Cei afectați sunt consumatorii de pe străzile Gh. Marinescu, Episc. Josef Nischbach, Ion Luca Caragiale, 3 August 1919, Andrei Șaguna, P-ța Romanilor, Baba Dochia, Emilia Lungu Puhallo, Moise Nicoară, Titu Maiorescu, Ștefan cel Mare, Barbu Ștefănescu de la Vrancea, Paul Iorgovici, Ștefan Octavian Iosif, Soarelui, Ion Mihalache, Cronicar Ion Neculce, Lunei, Timocului, Ion Creangă, Petre Ispirescu, Bitolia și Torac.

La rândul ei, Aquatim informează că sunt noi avarii în rețeau de apă, astfel, clienții de pe străzile Bulevardul Cetății, Orăștie, Calea Buziașului, din Timișoara, precum și cei din Giarmata și Moșnița Nouă, nu vor avea apă până la ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.