Seară de rock cu Sanctuar și grecii care alcătuiesc formația Harakiri, la...

Seară de rock cu Sanctuar și grecii care alcătuiesc formația Harakiri, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Sanctuar Foto: D & D Foto

Membrii formației timișorene Sanctuar vor susține un concert la sfârșitul acestei săptămâni, evenimentul urmând să beneficieze de recitalul trupei grecești Harakiri, în deschidere.

Trupa timișoreană alcătuită din Claudiu Rugăciune – voce/chitară, Florin Rugăciune – bas/backing vocal, Cristi Nicolici – tobe și Borzasi Levente – chitară/backing vocal s-a format în 2004 și a susținut o serie de concerte în toată țara la festivaluri „open air” de rock și de motocicliști, precum și în cluburile și sălile destinate muzicii live.


În anul 2007 a fost lansat albumul de debut „Ființe Alese”, la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara. În 2011 trupa lansează al doilea album de studio intitulat „30 de Vieți”, iar in octombrie 2018 Sanctuar lansează la Timișoara al 3-lea album al trupei, intitulat „Simfonia Îngerilor”, cu un „bonus track” dedicat în special motocicliștilor. În anul 2013, formația a fost desemnată finalistă la cel mai important concurs rock Wacken Open Air România, reprezentând cu fruntea sus, în acest eveniment, zona de vest a țării.

În decursul anului 2016, trupa timişoreană a participat şi la realizarea compilaţiei One Take – Made in TM – disc care conţine melodii înregistrate de zece trupe din oraşul nostru.Anul acesta Sanctuar a lansat un single nou care poartă numele de „Metaliști“ și a revenit în fața publicului susținând un recital în deschiderea concertului aniversar Celelalte Cuvinte, eveniment care s-a desfășurat la Casa Tineretului. Un alt concert de succes pentru Sanctuar a avut loc în luna octombrie a acestui an, în cadrul primei ediții a festivalului „Let there be music“ , care s-a desfășurat în Piața Operei.

Harakiri este o trupă de punk/noise rock din Atena, Grecia, care explorează sunetul prin improvizații constructive și deconstructive amestecate cu doze mari de zgomot și rock and roll convențional.

Concertul formațiilor Sanctuar și Harakiri va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20, la Manufactura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.