Weekend plin de controale pe șoselele din Caraș-Severin. Aproape 400 de sancțiuni...

Weekend plin de controale pe șoselele din Caraș-Severin. Aproape 400 de sancțiuni date de polițiștii de la Rutieră

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1022387122">

În perioada 11-13 noiembrie 2022, polițiștii cărășeni au acționat pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 350 de sancțiuni contravenționale celor care au încălcat prevederile legislative în vigoare. Ca măsură complementară, au fost reținute și retrase 30 de permise de conducere și certificate de înmatriculare.

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri și cei cu atribuții pe linie de poliție rutieră au continuat acțiunile reactiv-preventive pentru siguranța traficului rutier.

Pentru abaterile constatate, au aplicat 374 de sancțiuni contravenționale, dintre care 226 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

48 conducători auto și pasageri au fost sancționați contravențional pentru că nu au purtat centura de siguranță pe timpul deplasării.

8 conducători auto care au depășit cu peste 50 km/h limitele legale de viteză au fost sancționați contravențional, concomitent cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Alte 6 permise de conducere au fost reținute pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

Pentru abaterile constatate au fost reținute în vederea suspendării 24 de permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier, privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.