Aglomerație pe autostrada A1, la modul rutier Margina

Aglomerație pe autostrada A1, la modul rutier Margina

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1954383197">
Foto: Arhivă

Traficul de sărbători și bucata lipsă din autostradă au făcut ca în această după-amiază, pe autostrada A1 Deva – Arad, la nodul rutier din localitatea Margina, județul Timiș, unde să se formeze o coloană de mașini lungă de 2 kilometri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră se circulă în condiții de aglomerație pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Deva – Arad.

Astfel, la nodul rutier din localitatea Margina, județul Timiș, s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, din cauza capacităţii reduse de preluare pe DN 68A Margina – Coșevița a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă.

Șoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.