Comunitatea locală de hip hop MCs United a lansat un nou concept...

Comunitatea locală de hip hop MCs United a lansat un nou concept de sesiuni în studio

0
DISTRIBUIȚI
MCx Woodie

Colectivul timișorean MCs United a lansat un nou nou concept de sesiuni în studio sub genericul MFR Live, o „întrunire săptămânală deschisă în Timișoara menită să aducă laolaltă spiritul comunității locale de hip-hop“. Protagonistul primului episod din această serie este Kaos INK, video-ul a fost realizat de Toghe.Face & Carpathian Studio, iar coordonatorii seriei sunt MCx Woodie și MC44.

Proiectul MC s United s-a născut cu trei ani în urmă, după ce colectivul timișorean HipHopTm a lansat un videoclip inedit filmat în cadrul festivalului Codru, sub numele de MCs United – Timișoara Cypher #1.

Pe numele său adevărat Dragoș Pădureanu, MCx Woodie este un nume cunoscut în breasla amatorilor de hip-hop și drum and bass din Timișoara și nu numai.


Artistul și-a început activitatea în data de 2 mai 2012 în urma participării la primul concurs de beatbox din România, eveniment ce s-a desfășurat la Iași. De-a lungul anilor, artistul care a absolvit Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor (FEAA) a fost prezent ca invitat la diferite evenimente din țară, printre acestea numărându-se Electric Castle, BMC Fest, Revolution Festival sau Magnetic Rooftop. Începând cu sfârșitul lunii noiembrie 2018 și până în 28 ianuarie 2019, Woodie a reprezentat țara noastră în cadrul unui eveniment inedit desfășurat în capitala Emiratelor Arabe Unite. Artistul a participat la cea de-a doua ediție a concursului de battle MC din România numit re:VERS, și este membru al echipei Jawbreaker Crew, care organizează o serie de evenimente dedicate drum and bass-ului, și unul din inițiatorii mișcării MCs United, care își propune să coaguleze scena hip – hop din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.