Fată din Timișoara, dată dispărută la o zi după ce a plecat...

Fată din Timișoara, dată dispărută la o zi după ce a plecat spre școală și nu s-a mai întors. Dacă o vezi, sună la 112!

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale anchetează dispariția unei tinere în vârstă de 15 ani, la Timișoara. Fata a plecat ieri dimineață spre școală, iar de atunci nu a mai ajuns acasă.

„În data de 13 decembrie 2022, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 12 decembrie 2022, în jurul orei 07:30, Tofan Ștefania Claudia ar fi plecat de la domiciliu spre școală, iar până în prezent nu a mai revenit la locuința sa.


Semnalmente: înălțime 1,60 de metri, 47 de kilograme, păr lung șaten, ten măsliniu, ochi căprui. Îmbrăcăminte: pantaloni de culoare portocaliu, blăniță neagră cu glugă, ghete sport”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

1 COMENTARIU

 1. MINORĂ DISPĂRUTĂ a fost găsită în această dimineață.

  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, în vărstă de 14 ani, dispărută din municipiul Timişoara, județul Timiș.

  În cursul zilei de ieri, 29 octombrie a.c., TOFAN ŞTEFANIA-CLAUDIA ar fi plecat din municipiul Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit.

  Semnalmente: înălțime 1.60 m, 40 de kg., păr lung-şaten,ochi căprui.

  Semnalmente particulare: 3 cercei într-o ureche.

  Îmbrăcăminte: geacă neagră, blugi negri, adidași negri.

  Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

  Pai asta dispare o data pe an????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.