Fritz și Robu, încăierare în a doua zi de Crăciun pe primele...

Fritz și Robu, încăierare în a doua zi de Crăciun pe primele autobuze electrice sosite la Timișoara

16
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, USR-istul Dominic Fritz, a anunțat, astăzi, pe pagina sa de Facebook că au ajuns primele două autobuze electrice. ”Încă două sunt pe drum și le așteptăm să ajungă în câteva zile.


În ianuarie urmează probe și verificări tehnice, instruirea personalului, recepția și înmatricularea autobuzelor. Dacă nu sunt probleme tehnice, din februarie, vom putea circula cu ele. În total, sunt 44 de autobuze electrice cumpărate prin fonduri europene, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării. Cu fonduri europene schimbăm toată flota de transport public: 150 de autobuze electrice, tramvaie și troleibuze”, a scris Fritz. De asemenea, pe contul USR Timiș a fost pus un scurt filmuleț cu sosirea celor două autobuze la sediul STPT.

Fostul primar, Nicolae Robu, a reacționat la scurt timp, în stilul caracteristic, anunțând că „Primele două autobuze electrice din cele 44 lăsate de administrația Robu în procurare pe fonduri europene au sosit! Evident, fără a avea nicio contribuție, nici la cele 44 autobuze Karsan, nici la cele 23 tramvaie Bozankaya, Fritz se laudă cu nesimțirea-i deja atât de cunoscută cum înnoiește el flota STPT”.  Liberalul a reamintit că „a rămas moștenire pt dl Fritz nu numai primirea celor 44 autobuze electrice, ci și amenajarea a 60 de stații de încărcare. Niciuna nu a fost în stare să amenajeze în doi ani! Ăsta-i Fritz! Nu numai zero proiecte, ci pur și simplu zero!”.

16 COMENTARII

 1. Pentru autobuzele electrice Robu a renuntat la investitiile in troleibuze noi si infrastructura aferenta. O bataie de joc la adresa banului public. E trist ca nici Fritz nu a inteles mai mult si a continuat in aceeasi directie, dovada e „reducerea noxelor emise de troleibuze”. Cu o retea refacuta, pe fonduri EU (ca si in cazul infrastructurii pentru tramvaie) nici troleibuzele cu generator Diesel nu produc noxe.

 2. Robu, un cocalar pensionar care ne obosește cu comentariile lui. Zero argumente, numai volum și ranchiuna. Nu poate accepta ca a fost învins acum câțiva ani, = un obosit, un has been.

  • mai vasile, o fi cum zici tu. dar de zis le zice bine. fritz un neica nimeni care și după 2 ani de mandat tot cu proiectele lu robu se laudă. asa ca mai lăsați gargara

  • Tibi, nevasa lui Fritz e membra a Partidului Comunist Chinez ! Cine e mai comunist ? Foloseste-ti neuronul. Daca nu esti postac USR-ist, o sa poti gandi.

  • Cand a venit Robu la putere, Ciuhandu spunea ca tot ce se face este in urma proiectelor sale. Acum vine Robu si spun ca Fritz continuă proiectele lui . Păi foarte bine, dacă sunt bune pentru oraș, de ce sa nu le continue? Si de ce sa nu anunțe finalizarea lor?
   Ca sa elaboreze un proiect si sa il finalizezi nu este o treabă de o zi pe alta, vrând-nevrând este o treabă de durată. Dar, cine sa înțeleagă? Unde nu-i minte, nici Dumnezeu nu cere.

 3. Om batran cu memoria uzata, nu-i bai, te ajut eu. Tii minte, domnu’ Robu cand ai facut pasajul Michelangelo cu proiectul si pe banii obtinuti ca finantare de administratia Ciuhandu? Doar ai suflat din fluier sa inceapa lucrarea, iar la sfarsit ai pus o placuta cu numele tau pe lucrare.

  • Subiectul discutiei este autobuzele. Poti sa te concentrezi ? Deturnarea subiectului e o strategie veche. Nu va mai invata nimic la scoala de postaci USR ?

  • @gogo: Daca citesti titlul articolului vezi ca subiectul e disputa dintre Robu si Fritz despre cine a demarat procedurile de cumparare si finantare a autobuzelor. Si eu zic ca asa cum sunt prezentate lucrurile Robu a facut exact ce il acuza pe Fritz, cu 8 ani in urma. Deci comentariul tau „deturnarea subiectului e o strategie veche” ti se aplica, vrei sa muti atentia de la Robu la autobuze. Nu va mai invata nimic la scoala de postaci PNL-PSD-isti?

  • Forny> daca stii tu atat de multe…da mai multe detalii. Unde-i cadoul ala de 7 milioane, sa-l ” vedem ” si noi, muritorii de rand !

 4. Bătrânul nu și-a făcut, demult, multe controale și boala de care suferă i se agravează. Să-i aducem aminte: pasajul Michelangelo (plin de infiltrații), pavatul ducă oribilul lui gust, borduri, lucrări întârziate și nepenalizate a prietenilor, prietenilor lui, afoana de la creșe( nu știe o limbă străină, maneleza și limba lui boncu nu se pun), piețele, interlopii, salariul luat în paralel de la Politehnică, pensia specială, poarta de la intrarea în oraș,semafoare, șoferul karakatist, Mercedes, autorizațiile progeniturilor luate în timp record, combinații peste combinații, obedientul lacheu al partidului….

  • Asta nu scuză incompeteţa şi mitomania lui Fritz, care ne-a păgubit cu sute de milioane(Colterm, consilierul arhitect austriac etc). De ce să fim furaţi acum de USR??? Vrem banii înapoi de la el şi hoarda de tâlhari USR!!!

 5. Sa ne amintim cate din cele anuntate in campania electorala pentru primul mandat a lui Robu nu s-au realizat dar acuma sta si latra ca sunt toate proiectele lui. Foarte bine ca le-a facut. Probabil si cand nu va mai fi Fritz primar, cel care va prelua va prelua si ceva proiecte cum s-ar spune din mandatul trecut. Problema e ca lumea nu vra sa inteleaga ca anumite lucruri nu se pot realiza intr-un an sau dou ci dureaza pana se intocmeste un proiect, analiza lui, primirea de fonduri si mai apoi executia.

  • Timişoreni, ce rost au argumentele pro Robu sau Fritz? Adică un mincinos şi hoţ şi altul care-l întrece şi incompetent pe deasupra. Noi suntem cumva condamnaţi să fim conduşi de proşti? Amândoi la groapa de gunoi a istoriei! Trebuie să ne scăpăm de Fritz, să plătească pagubele de sute de milioane şi să punem primar un om normal! Dacă nu, vom plăti tot mai mult din buzunar(primul lucru ce l-a făcut Fritz a fost creşterea impozitelor, taxelor locale şi a altor dări) şi oraşul va fi distrus din cauza incompetenţei USR-iştilor şi a corupţiei(de exemplu urbanismul)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.