Meteorologii au anunțat cum va fi vremea până la sfârșitul lunii ianuarie

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea până la sfârșitul lunii ianuarie

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Vremea se menține mai caldă decât cea specifică pentru această perioadă, se arată în prognoza pe patru săptămâni publicată marți de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 26.12.2022 – 02.01.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în vest, nord-vest și la munte.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în Munții Banatului.

Săptămâna 02.01.2023 – 09.01.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord, nord-est, nord-vest, centru și la munte.

Cantitățile de precipitatții vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice și în zona montană aferentă.

Săptămâna 09.01.2023 – 16.01.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 16.01.2023 – 23.01.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.