Nicolae Robu: ”Voi candida la Primăria Timișoara la proximele alegeri locale. După...

Nicolae Robu: ”Voi candida la Primăria Timișoara la proximele alegeri locale. După cum stau lucrurile la ora actuală, voi candida ca independent”

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-642044221">

 

 

Nicolae Robu a reconfirmat, astăzi, într-o postare pe Facebook că va candida pentru un nou mandat de primar al Timișoarei. Fostul edil pare este că este nemulțumit de modul în care decurg negocierile din culise pentru a fi candidatul PNL.

Eu voi candida la Primăria Timișoara la proximele alegeri locale, considerând că numai și numai timișorenii sunt în măsură și în drept să decidă dacă mă vor Primar sau nu, nicidecum un grup de interese sau altul! După cum stau lucrurile la ora actuală, voi candida ca independent; o spun în primul rând membrilor și simpatizanților PNL și o spun cu părere de rău, dar, pt mine, demnitatea, onoarea sunt valori pe care nu le pot accepta terfelite! După ce am servit PNL cu toată ființa, având relații instituționale și interumane excelente cu cvasiunanimitatea colegilor, sub președinția mea PNL Timiș obținând de departe cele mai bune rezultate din existența sa, chiar nu pot concepe să fiu la cheremul unora gen cel care, candidând de unul singur pt poziția de Prim-vicepreședinte al Filialei Timiș a PNL, a fost votat de mai puțin de 50% dintre votanți”, a scris Robu pe Facebook.

Fostul primar a susținut că în sondajul PNL are 40% ”(de fapt, real: 44%!), iar scorul tuturor celorlalți aspiranți la candidatură din partea PNL -Cosmin Tabără, Marilen Pirtea etc- e cuprins între 4.5-5.5%”, pe care i-a catalogat ca fiind ”profitori de o conjunctură”.

2 COMENTARII

  1. Candidatul AUR. Toate partidele il lasă sa vorbească liber. USR se bucură că PNL nu are candidați reali, PNL crede ca e bun să critice USR. PSD il preferă pentru că are în spate interlopi si poate fi controlat una-două prin DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.