Un nou accident pe autostrada A1. Două autoturisme şi o autoutilitară, implicate...

Un nou accident pe autostrada A1. Două autoturisme şi o autoutilitară, implicate UPDATE O femeie a fost rănită

0
DISTRIBUIȚI
Foto: DRDP Timişoara / Facebook

Un nou accident a avut loc astăzi pe bucata de autostradă dintre Timişoara şi Arad. Două autoturisme şi o autoutilitară cu platformă, care s-a răsturnat, au fost implicate în incidentul survenit la kilometrul 519, în zona localităţii Orţişoara, pr direcţia de mers spre Arad.

În urma accidentului banda 2 și banda de urgență sunt închise, conform DRDP Timişoara se circulă dirijat pe banda 1. Se estimează redeschiderea circulației totale până la ora 16.

UPDATE Polițiștii Biroului Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fost solicitați să intervină la accidentul rutier petrecut pe autostrada A1.


Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autovehicul care tracta o semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani și alte două autoturisme, conduse de doi bărbați, în vârstă de 34 și 28 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea unei femei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

Foto: DRDP Timişoara / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.