Alin Nica anunță primul candidat în cursa internă pentru funcția de primar...

Alin Nica anunță primul candidat în cursa internă pentru funcția de primar al Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a anunțat primul nume care se înscrie în cursa internă care va desemna candidatul partidului pentru Primăria Timișoara. Oarecum previzibil, este vorba de Cosmin Tabără, actual viceprimar liberal.

„PNL este un partid viu cu oameni care trăiesc politica. În PNL competiția este un mod de viață și de aceea mă bucur să anunț că avem prima candidatură pentru postul de primar al Timișoarei. Competiția pentru această poziție extrem de importantă a fost deschisă de viceprimarul Timișoarei și președintele Organizației PNL Timișoara, Cosmin Tabără. Vreau să îl felicit pe colegul nostru pentru curaj și îi urez succes în competiția internă”, spune mesajul lui Alin Nica.

Acesta precizează că speră ca și alți colegi să prindă curaj, „deoarece PNL nu duce lipsă de profesioniști și de oameni competenți care se pot angaja într-o astfel de luptă”.

„Am dorit ca din acest an să lansăm un mod democratic de a propune candidați pentru cele mai importante posturi din administrație.


Consider că prima condiție pentru a candida la o funcție este validarea din partea partidului și, cum altfel am putea obține această validare decât mergând la baza partidului, la membri noștri, la oamenii cei mai îndreptățiți să propună un candidat pentru o funcție administrativă. S-au dus vremurile în care dacă cineva «se dă bine pe lângă șefu» ajunge pe o listă, fără să conteze dacă are vreo competență pentru funcția la care candidează și fără ca membrii PNL să își dea girul pentru candidatură. Acum, înainte să propunem electoratului candidați, aceștia vor trece prin filtrul alegerilor interne. Candidații nu mai apar din spatele ușilor închise”, a mai transmis Nica.

În același mesaj, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș și-a anunțat și el intrarea în competiția internă pentru un nou mandat la CJT. „Ca și în cazul Primăriei Timișoara, și aici, lista este deschisă pentru orice membru PNL care are un program și proiecte care să îi permită să obțină votul membrilor de partid astfel încât să fie desemnat candidatul nostru pentru această funcție”, a precizat președintele PNL Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.