Cerere aberantă și agramată a unor angajați din Primăria Timișoara după ce...

Cerere aberantă și agramată a unor angajați din Primăria Timișoara după ce au primit o solicitare de informații publice

7
DISTRIBUIȚI

Mirela Toc, funcționara din Primăria Timișoara care a fost sancționată de fostul edil-șef Nicolae Robu pentru că a scris pe Facebook despre problemele din instituție, semnalează o nouă situație aberantă.

La o solicitare în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, cerere adresată biroului Salubritate, funcționara publică nu doar că nu a primit informațiile solicitate, dar i-a fost transmisă o solicitare care se voia zeflemitoare, scrisă însă într-o manieră care ridică semne de întrebare în privința nivelului de alfabetziare a autorului.


Documentul este din august 2021.

„De noaptea minții. Foști șefi din cadrul primăriei Timisoara – Biroul Salubrizare, «bine pregătiți» din punct de vedere profesional, au vrut să afle cum să le plătesc ore suplimentare pentru cererile mele formulate în baza Legii nr. 544/2001. Ar fi trebuit să am acces la documentele și informațiile gestionate de Biroul Salubrizare dar am fost izolată de restul colegilor. Acești șefi au ocupat posturile de conducere fără concurs si nu au facut demersuri pentru recuperarea prejudiciilor constatate de către Camera de Conturi Timiș. În prezent, aceștia sunt angajați la Poliția Locală Timișoara și Garda de Mediu. Mai pot avea credibilitate aceștia?”, a scris Mirela Toc într-un mesaj pe Facebook.

Pe lângă faptul că mesajul folosește „datorită” acolo unde ar trebui utilizată sintagma „din cauza”, formularea în general este execrabilă, cel mai bun exemplu fiind fraza „(…) vă rugăm să găsiți o soluție legală prin care acestora să li se solicite plata acestor ore a consilierilor lucrate pentru aceste petiții”.

7 COMENTARII

  1. Georgeta Badicu, o baba infecta, care a ajuns numita sefa in primarie, dupa care probabil s-a vazut capacitatea ei intelectuala si a fost reexpediata la Protectia Mediului in cadrul Politiei Locale unde sa ne intelegem este Politist Local clasa 1 superior gradatie 5 ceea ce inseamna ca incaseaza un salariu plus norma de hrana de peste 7000 ron! O baba cu pile si relatii sus puse, care se plimba ca o besina in izmene prini institutie fara sa faca mai nimic pe 1500 euro!

  2. Chiar că de noaptea minţii!!! Agramaţi, incompetenţi, analfabeţi care conduc oraşul pe salarii grase plătite de noi!!!
    Mafioţi de USR-işti care conduceţi Primăria Timişoara, scădeţi salariile tuturor căpuşelor din Primărie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.