Fată dată dispărută pentru a doua oară într-o lună. Dacă o vezi,...

Fată dată dispărută pentru a doua oară într-o lună. Dacă o vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 13 ani, care a plecat astăzi de la școală și până la această oră nu a revenit la centrul de asistență socială unde este instituționalizată. Aceeași tânără a mai fost dată dispărută și acum o lună, în 9 decembrie 2022, în aceleași circumstanțe.

„Astăzi, la ora 16.15, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către un educator din cadrul unui centru de asistență socială din Reșița, despre faptul că Barro Ana-Denisa nu a revenit astăzi la centru, de la școala unde este elevă, minora plecând în repetate rânduri și revenind ulterior la centru.


Semnalmente: 1,60 metri înalțime, ochi negri, păr negru. La momentul plecării minora purta o geacă de culoare neagră, blugi de culoare albastră și ghete de culoare roșie. Imediat după sesizare, polițiștii au efectuat căutări în zona gărilor, autogărilor, parcurilor, la unități medicale, precum și în alte locuri, în vederea depistării cât mai rapide a minorei”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.