Scandal în sânul formației Cargo: familia lui Adi Bărar i-a dat în...

Scandal în sânul formației Cargo: familia lui Adi Bărar i-a dat în judecată pe membrii trupei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Lorena Chivulescu

Familia fostului lider al formației Cargo i-a dat în judecată pe actualii membri ai trupei, cerând interzicerea folosirii mărcii înregistrate de Adrian Bărar la OSIM. După cum ne-a declarat Adriana Bărar, familia a încercat să ajungă la o înțelegere amiabilă, dar acest lucru nu a fost posibil.

„Am încercat să ne înțelegem amiabil cu ei timp de aproape un an și jumătate, după care am trimis notificări prin avocat, nu s-a ajuns la nicio colaborare. Au continuat cu atitudinea asta de lipsă de respect față de Adi și am vrut cumva să punem punct la toată șarada asta. Am ajuns la proces din păcate. Nu e nici o situație faină și nici una ideală, dar mi se pare că i se face o mare defavoare tatălui meu și nu i se respectă tot ceea ce a creat și a făcut ca și fondator Cargo.


Aș vrea să fac dreptate pe partea asta. Stingerea conflictului ar fi să ajungem la o înțelegere… asta la modul ideal. Ne-a mai deranjat foarte tare este că ei au încercat să înregistreze marca Cargpo pe numele lor la OSIM, cu toate că era înregistrată pe Adi Bărar în 2004, fără ca ei să conteste acest lucru de-a lungul anilor. Au depus cererea de înregistrare anul trecut în iarnă, noi am depus o opoziție în acest sens și le-a fost respinsă cererea de înregistrare. Am discutat și despre o posibilă licențiere a mărcii, dar avocații lor nu mi-au mai răspuns și cumva a rămas în aer toată treaba asta, ei și-au văzut de treaba lor“, ne-a declarat Adriana Bărar.

De cealaltă parte, impresarul formației Cargo, Cosmin Nicoară, ne-a transmis faptul că nu dorește să facă nicio declarație pe această temă.

Fondatorul trupei Cargo, Adrian Armand Bărar, a decedat în data de 8 martie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.