SCM Politehnica s-a reunit pentru partea a doua a sezonului. Încă două...

SCM Politehnica s-a reunit pentru partea a doua a sezonului. Încă două jocuri de verificare fixate pentru alb-violeţi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / SCM Politehnica

Primul antrenament din noul an, de dimineaţă, a fost în sala de forţă, apoi jucătorii lui Mihai Rohozneanu s-au pregătit în sala „Constantin Jude”.

„Partea a doua va fi cu siguranță mai bună decât prima jumătate.


Eu am ambiția să facem mai multe puncte decât cele adunate în sezonul de toamnă și cu gândul acesta am venit la reunire. Sărbătorile de iarnă le-am petrecut ca de obicei în familie, am plecat un pic la munte și ne-am reîncărcat bateriile”, a spus experimentatul inter Marius Sadoveac.

„M-am acomodat foarte bine la SCM Poli, colegii sunt foarte de treabă, primitori și sper să facem un retur reușit și să acumulăm cât mai multe puncte. Îmi doresc să ajut echipa, să marchez cât mai mult, să urcăm în clasament”, a spus şi Benjamin Szabo, venit de la CSM Oradea în vara anului trecut.

Timişorenii au mai parafat două partide amicale în pauza de iarnă, ambele cu Metaloplastika Sabac (locul 3 din Serbia), în deplasare, în zilele de 20 și 21 ianuarie. Celelalte două jocuri de verificare se vor disputa pe 27 și 28 ianuarie, pe terenul Potaissei Turda.

SCM Politehnica Timișoara dispută primul meci oficial din 2023 pe 3 februarie, acasă, cu Dinamo București, în etapa a  16-a a Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.