SCM Timişoara, învinsă clar de Voluntari în primul joc din noul an

SCM Timişoara, învinsă clar de Voluntari în primul joc din noul an

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook (arhivă)

„Leii din Banat” au început 2023 cu o înfrângere categorică pe teren propriu.


CSO Voluntari a câştigat cu 97-72 în faţa lui SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara într-un joc pe care l-a controlat surprinzător de clar.

Baschetbaliştii alb-violeţi, cu un parcurs excelent la începutul sezonului, au înregistrat astfel al doilea eşec consecutiv în campionat, după cel de la finele anului trecut la Oradea.

Bănăţenii au câştigat azi doar primul sfert: 24-23. Au cedat apoi cu 18-29, având astfel un deficit de opt puncte la pauză. Voluntariul s-a impus clar în partea secundă: 23-13, respectiv 22-17 în ultimul sfert, când se ştia deja soarta partidei.

Maurice Watson Jr. a fost cel mai bun marcator al oaspeţilor, reuşind 18 puncte, la fel de multe ca Igor Kesar, de la gazde. Ceilalţi realizatori ai lui SCM au fost: Djokovic 12 pt., Lazar 9, Gajic 9, E. Petrescu 7, MacClellan 6, Năsturescu 5, Maticiuc 3, Schipor 2 şi R. Stanciu, cu câte 2 pt. fiecare. Pe 14 ianuarie „leii” joacă pe terenul lui Dinamo. Timişorenii rămân pe locul 2 în Conferinţa B, cu opt victorii şi patru eşecuri înregistrate în ediţia 2022-23.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.