SCM USV Timișoara s-a reunit cu 14 jucători. Încă o glorie în...

SCM USV Timișoara s-a reunit cu 14 jucători. Încă o glorie în staff-ul „leilor”: „Încă nu pot să-mi descriu sentimentele”

0
DISTRIBUIȚI

SCM USV Timişoara s-a reunit ieri după-masă în formulă restrânsă, în condiţiile în care nu mai puţin de 13 jucători participă la acţiunile reprezentativelor naţionale. Principala noutate din prima zi de pregătire este că antrenorul Valentin Calafeteanu va fi sprijinit din noul an de o altă glorie a „leilor” – Valentin Popârlan.

14 jucători au fost prezenți la primele două ședințe de pregătire din 2023, una la sala de forță, una la stadionul „Gheorghe Rășcanu”: Dorin Lazăr, Alexandru Bucur, Manumua Tevita, Sikote Joji, Andrei Mureșan, Robert Murariu, Khvicha Jgerenaia, Feofaaki Holoia, Sebastian Vasilovici, Silvanus Godwin, Nsuku Baloyi, Dragoș Lucan, David Trăușan și Sebastian Sârbu.

„Alți 13 jucători sunt la selecționatele tricolore: 12 la România A, iar Dănuț Jipa la naționala de rugby în șapte. Iulian Macovei se alătură lotului mâine, iar Mosese Digo sosește în prima zi a săptămânii viitoare, fijianul Tiqe Iliesa și kenyanul Malcolm Mamboleo Onsando (jucător transferat de la Dinamo București) urmând a începe antrenamentele cu lotul după ce vor primi viza de România”, au mai anunţat cei de la SCM.

Popârlan, antrenor

Valentin Popârlan a pus capăt carierei de jucător și e noul antrenor pentru pachetul de înaintare la SCM USV Timişoara.


„Încă nu pot să-mi descriu sentimentele, sunt contradictorii, dar totodată îmi face plăcere noua postură în care mă aflu. Sper s-o onorez, așa cum am făcut și pe teren, să fac performanță pentru Timișoara și ca antrenor. Am făcut pațial treaba asta și în perioada anterioară, dar m-am ocupat doar de margini, dar acum sunt – ca să spun așa – „full job”. mi doresc mult să-i ajut pe cei tineri să evolueze, să-și atingă potențialul maxim, să le împărtășesc din cunoștințele dobândite chiar pe acest teren, să dezvolt cultul de a câștiga cât mai multe trofee și cât mai multe meciuri, căci până la urmă meciurile câștigate aduc trofee. În ceea ce-i privește pe cei mai experimentați, vreau să-i ajut să redescopere pasiunea de a juca și a-și face frumos sfârșitul de carieră”, a spus Valentin Popârlan.

„Popi” a cucerit zece trofee cu echipa de pe Bega: patru titluri de campion, cinci Cupe ale României și o Cupă a Ligii.

SCM USV Timișoara se pregăteşte pe plan local pentru noul sezon, care va începe în aprilie.

Valentin Popârlan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.