Timișoreni în top: Implant pentru Refuz, The Different Class și Imund, în...

Timișoreni în top: Implant pentru Refuz, The Different Class și Imund, în clasamentul celor mai bune melodii ale anului trecut

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz

Formațiile timișorene Implant pentru Refuz, The Different Class și Imund se află în preferințele melomanilor din țara noastră, melodiile lor fiind incluse în cadrul clasamentului muzical Romtop 2022, realizat de Radio Trib, care cuprinde cele mai bune piese ale anului trecut.

Două melodii ale celor de la Implant pentru Refuz se regăsesc în clasamentul anului trecut, „Rezonanța“ pe locul șase și „Visători” pe poziția a opta, ambele fiind extrase din cel de-al nouălea material discografic din cariera timișorenilor, „SubRadar”, care cuprinde în totalitate piese realizate în colaborare cu artişti dragi şi apropiaţi formaţiei. În luna septembrie a anului, trecut Implant pentru Refuz a susținut un concert mai puțin obișnuit în Sala Capitol din Timișoara unde membrii formației au cântat alături de membrii Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „Banatul”, coordonată de dirijorul Radu Zaharia. Prima reprezentație a acestui proiect inedit a avut loc cu trei ani în urmă, la Reșița.

The Different Class

Formația timișoreană The Different Class se află în acest top pe locul 18, cu piesa „Transpirat”, melodie extrasă din albumul „Skins”, care conține 13 piese înregistrate în Consonance Studio din Timișoara.


The Different Class a luat naștere în 2013, iar la apariția acestui album au mai colaborat Michael Vușcan (care este și producătorul discului) și Flavius Retea (tobe).

Imund

Imund se regăsesc și ei în clasamentul Romtop cu cele mai bune melodii autohtone ale anului trecut, cu piesa „Început fără sfârșit“, care ocupă locul 22. Melodia a fost lansată în luna septembrie a anului trecut, în cadrul unui concert care a avut loc la Casa Tineretului, spectacol care a fost destinat și persoanelor cu deficiențe de auz, care s-au putut bucura de interpretarea în limbajul semnelor, de către Carolina Verok. Genul abordat de trupa alcătuită din Ovidiu Takacs (voce), Ovidiu Vinereanu (voce), Daniel Petreuș (chitară bass), Florin Badara (chitară), Mircea Leuca (tobe) și Daniel Marghiloman (chitară) îmbină elemente de hard-core, metal și hip-hop, iar textele pieselor exprimă puternice mesaje sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.