Un șofer de 19 ani, fără permis, a intrat cu mașina într-un...

Un șofer de 19 ani, fără permis, a intrat cu mașina într-un stâlp după ce a fugit de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI

Urmărire finalizată cu un accident, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1:20, în localitatea timișeană Sânnicolau Mare.

„Polițiștii orașului Sânnicolau Mare, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mihai Viteazu din oraș, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care avea aplicată placuța cu numărul de înmatriculare doar în partea din spate, conducătorul auto neconformându-se semnalului și continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, acesta continuându-și deplasarea, iar în capătul străzii Victor Babes, conducatorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate din lemn, rezultând doar pagube materiale”, a transmis IPJ Timiș.

În urma verificarilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare atribuit unui alt autoturism.


De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.