Accident între două camioane într-un oraş din vestul ţării. Victimele au rămas...

Accident între două camioane într-un oraş din vestul ţării. Victimele au rămas încarcerate UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulaţie între un autotren si o autoutilitară, pe DN7, pe raza orașului Lipova, din judeţul Arad. În urma impactului două persoane au rămas încarcerate.

La faţa locului au intervenit de urgenţă pompierii militari ai Secției Bârzava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

UPDATE Cele două victime au fost conștiente, cooperante, dar şi încarcerate.


Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor, ulterior acestea fiind preluate de către echipajele medicale şi au fost monitorizate la locul evenimentului iar la spital a fost transportată o victimă. Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

UPDATE 2 „Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 56 de ani, din Sântana, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 7, a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară. În urma impactului a rezultat rănirea (ușoară la prima vedere) a unuia dintre conducători, acesta fiind transportat la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. A fost testat cu aparatul alcooltest doar un conducător auto, iar șoferului transportat la spital urmează a-i fi recoltate probe biologice. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.