Campioana Timişului va lupta la vară cu cea a Hunedoarei pentru un...

Campioana Timişului va lupta la vară cu cea a Hunedoarei pentru un loc în Liga 3. Duelurile de la baraj, stabilite de FRF

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Astăzi s-a stabilit prin tragere la sorţi adversara campioanei Timişului în jocurile de baraj pentru promovarea în Liga 3. Distribuită în „Regiunea 4”, câştigătoarea din cel mai vestic judeţ va întâlni la vară, în dublă manşă, „numărul 1” din Liga a IV-a Hunedoara.

Timişul şi Aradul se ocolesc din nou, „norocos”, în urma extragerii stabilite la FRF. Cele două campionate judeţene (L4) din vestul ţării fiind şi printre cele mai puternice din ţară, cu promovări constante la nivelul următor.

În Liga a IV-a Timiş, campioana de toamnă CSM Lugoj a intrat în hibernare cu 47 de puncte.


Dar pe 2, CSC Peciu Nou, are doar două puncte mai puţin. Altfel, e greu de crezut că cele două vor fi ajunse din spate de echipele mai slab clasate – CS Sânandrei Carani are 39 de puncte, în timp ce Millenium Giarmata, doar 37.

După prima parte a campionatului, Liga a IV-a Hunedoara este condusă de Gloria Geoagiu, cu 38 de puncte, urmată îndeaproape de Viitorul Minerul Lupeni, cu 37 pt., în timp ce la alte şapte puncte distanţă, pe locul 3, se află Şoimul Băiţa.

Campioana Aradului, în schimb, va avea poate o misiune mai uşoară în iunie, urmând să o întâlnească pe cea a Mehedinţiului iar nr. 1 din Gorj va da piept cu nr. 1 din Caraş-Severin, tot în cadrul duelurilor de promovare stabilite pentru „Regiunea 4” Vest.

Hunedorenii, mehedinţenii şi gorjenii vor fi gazdele primei manşe.

În total vor fi 42 de campioane judeţene (AJF-uri plus AFMB). Meciurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 17 iunie, ora 18.00, respectiv 24 iunie, ora 17:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.