Program prelungit la infocentrul turistic din centrul Timișoarei

Program prelungit la infocentrul turistic din centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat că, „pentru a veni în întâmpinarea turiștilor care vor dori să descopere orașul și având în vedere evenimentele de anvergură internațională ce se vor desfășura la Timișoara, în perioada 17-19 februarie 2023, programul cu publicul la Infocentrul turistic va fi prelungit”.

Astfel, Infocentrul turistic Timișoara va fi deschis pentru vizitatori inclusiv în zilele de 17, 18 și 19 februarie, între orele 9 – 17, în spațiul de pe strada Alba Iulia, nr.


2.

Cei interesați vor avea acces la detalii privind programul evenimentului de deschidere „Timișoara 2023 – Capitală  Europeană a Culturii”, precum și la materiale și informații utile cu privire la obiective turistice, puncte de atracție din oraș, modalitatea de acces la acestea.

„Sute de mii de turiști vor avea ocazia să descopere Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, care își propune să pună în mișcare energia comunității cu ajutorul culturii pentru o cetățenie europeană mai conștientă și mai activă și să împărtășească valorile, experiențele și aspirațiile sale cu restul Europei”, mai spune comunicatul primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.