Proiectul timișorean de retro electro live NO DJ a debutat în fața...

Proiectul timișorean de retro electro live NO DJ a debutat în fața publicului de acasă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-929215897">

Botezul „acasă“ al noului proiect timișorean NO DJ a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Casa del Retro, ocazie cu care Francis Mozes și Răzvan Munteanu și-au delectat publicul cu amestecul lor de retro electro și elemente live. Proiectul alcătuit de cei doi membri ai formației The Bandits a debutat la începutul acestui an și prima apariție scenică a acestora s-a derulat la Racing Cafe din Reșița. După apariția lor de vineri seara din Timișoara, No DJ a susținut un alt performance sâmbătă seara la Oradea la MA Hub.

„Îmbinăm muzica electronică veche cu elemente live. Muzica electronică veche este pentru noi… cea apărută începând din 1995… melodii din zona electro, techno, deep house, trance sau electro pop. Din repertoriul unor trupe ca Depeche Mode, Azzido Da Bass, Prodigy, Daft Punk, Tomcraft, Apollo 440, Modjo sau Faithless. E muzica aia veche electro bună. Proiectul s-a născut pentru că ne place muzica asta, e cea cu care am copilărit. În plus, nu prea există proiecte în zona asta. Avem multe party-uri de retro, dar nu sunt axate pe electro – retro. Ne dorim să-i aducem pe oamenii ăia care iasă tot mai greu în cluburi… să asculte o muzică bună“, a explicat Răzvan Munteanu.

Francis Mozes s-a născut la Stockholm, din părinți români și a trăit multă vreme în Statele Unite ale Americii. A venit la Timișoara cu câțiva ani în urmă, când s-a înscris la Facultatea de Medicină din orașul nostru și în ultimii ani a fost o prezență constantă pe scenele din Timișoara. Răzvan Munteanu este cunoscut ca organizatorul Embargo Fest și este solistul trupei The Bandits.

Următoarea apariție a celor de la NO DJ în Timișoara va avea loc mâine, 14 februarie, la Mononom, cu începere de la ora 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.