Victimă încarcerată pe DN 6 în urma impactului dintre o maşină şi...

Victimă încarcerată pe DN 6 în urma impactului dintre o maşină şi un camion. UPDATE Şoferul a murit

0
DISTRIBUIȚI

Grav accident pe DN 6, la intrarea în localitatea Armeniş, în judeţul Caraş-Severin. O persoană a fost încarcerată după impactul dintre un camion şi o maşină mică.

În urma apelului la 112 la faţa locului au acţionat un detaşament de pompieri din Caransebeș cu o autospecială ASAS, una de descarcerare, o ambulanţă SMURD si două echipaje SAJ. Victima încarcerată a fost găsită inconştientă în autoturismul de mici dimensiuni.

UPDATE Conform poliţiştilor, accidentul s-a produs în jurul orei 14.40, pe DN 6, la kilometrul 428+300 m, la intrare în localitatea Armenis, şi s-a soldat cu decesul unui bărbat.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Orșova, nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, a pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule înmatriculate în Bulgaria.

În urma accidentului conducătorul autoturismului a decedat la fata locului.


Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Momentan, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.