Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, de la CSC Ghiroda, campioni naționali la...

Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, de la CSC Ghiroda, campioni naționali la dans sportiv. O altă pereche bănățeană, vicecampioană la tineret

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Club Sportiv Comunal Ghiroda si Giarmata Vii / Facebook

Performanță importantă pentru perechea Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, în weekend la Oradea, cu prilejul Campionatului Național de Dans Sportiv. Cei doi sportivi legitimați la CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-au impus la categoria Open Latino, adulți.

Sala Polivalentă din reședința județului Bihor a fost cadrul ideal pentru sportivii din vestulț țării de a ieși în evidență din nou.


Suntem mândri de voi și ne bucurăm de încă un rezultat excepțional!”, se arată pe pagina clubului din Ghiroda după ce timișoreanul Alex Miculescu și partenera sa, Andra Păcurar, originară din Arad, au pășit pe cea mai înaltă treaptă după o nouă performanță de excepție.

De asemenea, Nicolas Daniel Bărbosu (elev în clasa a X-a C la Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” Lugoj) și partenera sa, Iovana Iorgovan (elevă la Liceul Teoretic ”Dositei Obradovici” Timișoara), au reușit să obțină titlul de vicecampioni ai României, la categoria tineret, secțiunea 16-18 ani, dansuri latino.

”Elevii se antrenează la Timișoara, sub îndrumarea antrenorilor Horia Preda, Alex Miculescu și Andra Păcurar. Cu acest rezultat, cei doi vor reprezenta România, în primăvară la Campionatul European, și apoi în toamnă la Campionatul Mondial”, se arată pe pagina Colegiului Național „Coriolan Brediceanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.