Bărbat reținut de polițiști după ce a furat electrocasnice dintr-o casă, în...

Bărbat reținut de polițiști după ce a furat electrocasnice dintr-o casă, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Postului de Poliție Giroc din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au reținut vineri un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de furt calificat.

„În fapt, la data de 4 decembrie 2022, polițiștii Postului de Poliție Giroc au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în cursul nopții de 3 spre 4 decembrie 2022, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul acesteia, situat pe strada Muncitorilor din localitatea Giroc, județul Timiș, de unde ar fi sustras un televizor, un cuptor cu microunde și un radio.


În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 17 martie 2023, polițiștii Postului de Poliție Giroc au depistat în localitatea Giroc un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.