Lumea muzicală bănățeană e în doliu: a murit Petru Prisăcaru

Lumea muzicală bănățeană e în doliu: a murit Petru Prisăcaru

0
DISTRIBUIȚI

Unul din muzicienii bănățeni cunoscuți în lumea rockului din partea de vest a țării, tobarul Petru Prisăcaru a murit ieri seară în casa sa din Buziaș. Vestea a fost anunțată de mai mulți reprezentanți ai scenei muzicale, printre care și colegul său din trupa Rockabil, Marian Draghia.

„Prieteni, din păcate Petru Prisacaru colegul nostru de la tobe, a plecat spre alte lumi. Drum lin Petre, Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo printre stele, o să ne lipsești, sigur Dumnezeu te-a luat că are un plan muzical cu tine, liniște și pace să ai acolo unde ești!“, a spus Marian Draghia.

„Depângem dispariția unui om modest care întotdeauna a fost un exemplu pentru noi toți“, a spus Valentin Ivănescu despre Petru Prisăcaru.

Petru Prisacaru s-a născut în 13 iunie 1957, iar în anii ’70 a cântat în orchestra de estradă a Operei din Timișoara sub conducerea maestrului Horia Făgărășanu și cu formația TEST a Casei Sudenților.


În 1988 îl găsim intr-o formație la Hotel Timiș din Buziaș în compania unor tineri din Timișoara și Lugoj. Între 1989 și 2001 a cântat la Buziaș cu formația Șah – Mat. În 2001 intră în formația Prietenii Mei, ulterior Concret până în 2013, când Valentin Ivănescu l-a invitat să se alăture trupei Rockabil, cu care a cântat până în prezent. Între anii 2014 și 2015 Petru Prisăcaru a colaborat și cu formația SpringTime Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.