Megga Dillah a lansat un nou episod din seria MFR și pregătește...

Megga Dillah a lansat un nou episod din seria MFR și pregătește un material discografic

0
DISTRIBUIȚI
Megga Dillah

Timișoreanul Alexandru Ciubotaru, cunoscut melomanilor grație numelui de scenă Megga Dillah, a lansat recent un nou episod din sesiunea de înregistrări MFR live, care își propune să coaguleze scena muzicală din vestul României și care a fost inițiată de colectivul timișorean MCs United.

Megga Dillah a participat în 2019 la concursul Vocea României și a lansat albumul „Amplifică”. Artistul timișorean pregătește un nou material discografic care conform promisiunilor va ajunge la urechile celor interesați în cursul acestui an, iar din acest material discografic Mega Dillah a lansat deja melodiile „Autopilot”, „Original Vibration” feat.


Nadia, „Original și clasic“ feat Kashy & Gabriel Costan și „Fighting Babylon“ feat. Syan Lion.

„Pregătesc noul meu material discografic care se va numi «Stay Focused». Acest disc va avea multe influențe din muzica reggae, cam optzeci la sută, iar în restul pieselor vor fi mai multe genuri muzicale ca și drill, trap reggae, dancehall sau jungle, ca și pe albumul anterior. Mesajul acestui disc spune că dacă stai focusat pe ceea ce ai de făcut, vei reuși. Voi avea mai multe colaborări și cu membri din MFR, dar în mare parte vor fi piese solo. La producție am colaborat cu One Lion și pe una din piese va apărea și Lia Burg. Vreau să scot album pentru că e altceva când asculți un disc cap – coadă, care are un fir roșu logic și care te trece prin mai multe stări. Albumul va fi scos pe piață în vara acestui an, cel târziu în toamnă“, a spus Megga Dillah.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.