Formația 3 Sud Est a lansat o melodie nouă și susține un...

Formația 3 Sud Est a lansat o melodie nouă și susține un concert extraordinar la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook 3SudEst

Formația 3 Sud Est a lansat recent o nouă melodie care poartă titlul de „Unu” și efectuează un turneu național care poposește și la Timișoara, evenimentul din orașul nostru urmând să se desfășoare duminică 26 martie de la ora 19 la Sala Capitol.

Noua lor melodie a fost compusă de membrii trupei 3 Sud Est: Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș și vorbește despre o dragoste puternică, în care partenera este văzută drept un „superstar”. Piesa are parte și de un videoclip regizat de Kobzzon.


Vizualul îi prezintă pe cei trei muzicieni susținând un recital. În public se fac remarcate două personaje, un cuplu a cărui dragoste este exprimată în piesa muzicală.

Formaţia a luat naştere în 1997. S-a desfiinţat în 2008, după un deceniu de activitate, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014, odată cu lansarea unui nou single – „Emoţii”. 3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formaţii româneşti, membrii ei fiind supranumiţi „Regii muzicii dance“. În primii ani de la fondare, formaţia a bătut mai multe recorduri la capitolul vânzări: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără „Ai plecat“, piesa prin care şi-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar şi „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei. Grupul a susținut numeroase turnee atât în țara noastră cât și în mai multe orașe din Europa și Statele Unite Ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.