Minor din Timiș, bătut de un bărbat. Măsurile luate de polițiști

Minor din Timiș, bătut de un bărbat. Măsurile luate de polițiști

1
DISTRIBUIȚI
Imagine: captură video

Un minor a fost lovit ieri pe o stradă din localitatea Seceani, județul Timiș, de către un bărbat. Incidentul a fost filmat iar tatăl băiatului a alertat poliția.

Polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au intervenit ieri, în jurul orei 18, după apelul la 112 de la tatăl minorului în vârstă de 15 ani.


Într-o filmare care aparent a fost făcută de un alt minor se vede cum bărbatul în vârstă de 52 de ani e foarte agresiv și îl lovește cu brațul în zona feței pe adolescent.

”Persoanele implicate au fost conduse la sediul secției fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii administrează probatoriul în cauză, cercetarea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

UPDATE Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

  1. slaninosii astia ar trebui aruncat cu kkt pe ei…se folosesc de grasime ca is mari si tari….copii aruncatile kkt in bot si fugiti…ii injositi de nu le mai vine chef sa se umfle atat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.