Muzică fabricată în Timișoara: Remus Rujinschi a lansat o melodie care are...

Muzică fabricată în Timișoara: Remus Rujinschi a lansat o melodie care are parte de aprecieri internaționale

2
DISTRIBUIȚI

Muzicianul timișorean Remus Rujinschi a lansat remixul său de debut numit „Tears In The Club – No Tears Mix”, melodia având parte de peste 600.000 de ascultări pe Soundcloud și o serie de aprecieri internaționale pe diferite bloguri europene și nu numai.

Remus Rujinschi este un producător muzical, muzician si compozitor român născut și stabilit în Timișoara, care abordeaza muzical de peste 30 de ani diverse genuri, inclusiv EDM, jazz, rock și muzică clasică. În ultima vreme, Remus s-a concentrat pe cel mai recent proiect al său sub numele propriu, pe care îl definește ca fiind un sunet orientat spre pop, fuzionat cu peisaje sonore electronice și cu o orientare autentica spre EDM.


Ca artist, printre influențele sale se numără producătorii de top de muzică electronică Ninski, Oliver, Avaion, Illangelo, KSHMR, Rob Late și Chainsmokers.

Artistul timișorean a absolvit Facultatea de Muzică din Timișoara și a fost producător muzical la Bilutza Records în perioada 2004 – 2005. A început să facă muzică în anul 1995 şi a participat la primele ediții ale festivalului TMBase, fiind prezent și pe compilația TM99Base, cu piesa „Deepzone & Reloop – It’s Gona Be Allright!”.

Tot în materie de producător muzical, în anul 2002 a colaborat cu trupa Sistem pealbumul acestora, numit „Intră în Sistem” (Roton). Anul 2003 1-a găsit lucrând la primul său album de muzică jazz, care nu a fost însă imprimat. De-a lungul timpului a colaborat cu regizorul şi producătorul Florin Iepan, în domeniul muzicii de film realizând coloana sonoră pentru filme precum „Călător în Tara Eclipsei” (1999) şi „The Fallen Vampire” (2007).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.