Modificări ale regulilor de comerț stradal, la Timișoara. Ce produse sunt favorizate

Modificări ale regulilor de comerț stradal, la Timișoara. Ce produse sunt favorizate

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat modificarea Regulamentului de comerț stradal pentru a permite comercializarea de produse promoționale cu Timișoara, precum și produse culturale în chioșcurile instalate pe domeniul public.

Sunt incluse aici produse promotionale inclusiv artizanat și produse tradiționale de mici dimensiuni, produse culturale de tip hartă, magneți, suveniruri specifice activității de turism care ilustrează clădiri, parcuri din municipiul Timișoara și România, articole de mici dimensiuni, create de artiști plastici și alte produse similare.

De asemenea, regulamentul modificat prevede ca vehiculele special amenajate pentru comerț să își desfășoare activitatea în parcuri sau în zone pietonale – cu excepția piețelor centrale.


Astfel, rulotele mobile, remorcile speciale, tricicletele, bicicletele, cargobike-urile, vehiculele autopropulsate nu vor mai ocupa spațiul public din Piața Unirii, Piața Libertății și Piața Victoriei, precum și din alte piețe centrale, pentru a-și desfășura activitatea.

Modificările au fost aprobate în ultima ședință în plen a Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.