Panică într-un bloc din vestul țării. Pompierii au intervenit de urgență după...

Panică într-un bloc din vestul țării. Pompierii au intervenit de urgență după ce un incendiu a izbucnit la etajul 10

0
DISTRIBUIȚI

Panică într-un bloc din orașul Vulcan, județul Hunedoara. Un incendiu a izbucnit la etajul zece al clădirii. În apartamentul afectat se afla o minoră, care s-a autoevacuat.

Incendiul a izbucnit în această după amiază și a fost apelat numărul unic de urgență 112.


La locul solicitării s-au mobilizat deja pompierii Detașamentului Petroșani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala de lucru la înălțime și echipajul SMURD Vulcan. Forțele operative sosite la fața locului au constatat faptul că flăcările s-au extins, cuprinzând și ușa balconului, fapt ce a condus la dejagări mari de fum și în interiorul locuinței.

În momentul producerii evenimentului, în apartament se afla o minoră în vârstă de 15 ani, care a fost ajutată de către vecini să se autoevacueze. Aceasta a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, care a acționat în sprijin.

În timpul intervenției, alți doi locatari, cu probleme locomotorii, au fost evacuați de la etajul 8 de către echipajele operative. Salvatorii au lichidat prompt incendiul, fără a fi afectate alte apartamente. Cauza probabilă de producere a incendiului urmează a fi stabilită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.