Pentru ce a dat Poliția Locală Timișoara amenzi de peste 23.000 de...

Pentru ce a dat Poliția Locală Timișoara amenzi de peste 23.000 de euro

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au verificat de la începutul anului 2023 mai multe șantiere deschise în oraș. Companiile care nu au respectat legea, murdărind drumurile sau depozitând materiale de construcții în locuri nepermise, nu au scăpat de amenzi.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au controlat locații precum Bdul Take Ionescu, Liviu Rebreanu, Străzile Dorobanților, Labirint, Renașterii, Piatra Craiului, Grigore Alexandrescu, Marginii, Augustin Coman, Gării, Mircea cel Bătrân, Măgura, Piața Victoriei, Calea Moșniței și Splaiul Nicolae Titulescu.

”În urma acestor verificări au fost aplicate, de la începutul acestui an și până în prezent un număr de 54 sancțiuni contravenționale, în valoare de 115.500 lei, conform HCL 320/2022 și HCL 333/2022 pentru fapte precum murdărirea căilor publice cu noroi, neamenajarea rampei de spălare pentru autovehicule la ieșirea din șantier, neamenajarea drumurilor în organizarea de șantier, neefectuarea lucrărilor de salubrizare a organizărilor de șantier, depozitarea direct pe trotuar, sol a materialelor de construcții, necolectarea deșeurilor din construcții în containere speciale etc.


Astfel de acțiuni sunt organizate permanent atât ca urmare a autosesizărilor polițiștilor locali, cât și ca urmare a sesizărilor primite din partea cetățenilor”, se arată în comunicatul PLT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.