Razie de proporții într-un oraș din Banat. Câte amenzi au dat polițiștii

Razie de proporții într-un oraș din Banat. Câte amenzi au dat polițiștii

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_479374" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Foto: arhivă

Polițiștii cărășeni au desfășurat ieri o razie cu efective mărite în mai multe zone ale orașului Bocșa. Printre alte sancțiuni au fost date 78 de amenzi în valoare de 31.000 de lei.

La acțiuni au participat 40 de polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Poliția Orașului Bocșa și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin. Timp de patru ore polițiștii și jandarmii au legitimat peste 200 de persoane, au efectuat verificări la 40 de obiective și au oprit pentru control peste 120 de autovehicule.

37 de conducători auto au fost testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive. În cadrul activităților au fost verificați cu privire la respectarea normelor legale, 24 de societăți comerciale și șapte agenți de securitate.

În urma verificărilor au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 31.000 de lei, dintre care șase pentru încălcarea regulilor de conviețuire socială, 49 pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice, zece pentru nerespectarea normelor privind paza obiectivelor, bunurilor și persoanelor, trei pentru fumatul în spații comerciale publice închise, nouă pentru nerespectarea normelor privind utilizarea caselor de marcat fiscale și una conform Codului Fiscal.

Ca măsură complementară au fost reținute două permise de conducere, au fost retrase trei certificate de înmatriculare, au fost ridicați în vederea confiscării peste 1.300 de lei și 280 de țigarete.

De asemenea, un bărbat de 49 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că a fost depistat pe strada Ioan Marcu, din Bocșa, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în circulație, valabilitatea numerelor de înmatriculare fiind expirată din luna februarie 2023.

Totodată, în cadrul acțiunilor desfășurate pe raza municipiului Reșița, pentru siguranța rutieră, azi-noapte, la ora 1.06, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe strada Ion Luca Caragiale, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Reșița, care la testarea cu aparatul DrugTest, a rezultat că ar fi consumat substanțe psihoactive, aparatul indicând rezultat pozitiv pentru THC.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.