Razie pe autostrada A1, în Timiș. Mai mulți șoferi au atins viteze...

Razie pe autostrada A1, în Timiș. Mai mulți șoferi au atins viteze ”de circuit”

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac au efectuat ieri o razie ”fulger” pe autostrada A1 între Lugoj și Margina care s-a lăsat cu amenzi de peste 25.000 de lei. 17 șoferi nu au respectat limita legală a vitezei, ba mai mult, unii dintre eie s-au întrecut în recorduri ”de circuit”.


Cel mai rapid a fost un conducător auto în vârstă de 41 de ani, care a prins 205 km/h.

Șoferul în cauză, detectat în apropierea localității Margina, pe A1 Deva-Nădlac, la km 431- Calea 2, a fost sancționat contravențional cu 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării, pentru o perioadă de 120 de zile. Alți patru șoferi au fost mai ”modești”, atingând viteze între 186 și 190 km/h.

În total, în urma verificărilor efectuate au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 25.000 de lei, sancțiunile fiind aplicate pentru următoarele nereguli: 17 pentru nerespectarea limitei legale de viteză; patru pentru oprirea nejustificată pe banda de urgență a autostrăzii; 14 pentru alte abateri la regimul rutier (nefolosirea centurii de siguranță sau a luminilor de întâlnire pe autostrada).

De asemenea, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea timpilor de conducere și repaus la automarfare, conform O.G 37/2007, care reglementează activitatea conducătorilor auto privind timpii de condus și de odihna.

Au fost reținute, în vederea suspendării, cinci permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Polițiștii au anunțat că vor continua astfel de activități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.